1.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30-35 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate3,5 kg 1)
Greutate sistem3,5 kg
Nivelul presiunii sonore85 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău cu acumulator MSA 200 C-B: Utilaj fără emisii pentru profesioniști

Motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 200 C-B este potrivit  pentru tăierea crengilor groase sau pentru tăierea copacilor mai mici. Este conceput pentru profesioniștii care au nevoie de un  motoferăstrău cu acumulator, puternic, dar la îndemână pentru munca lor. Am realizat acest utilaj cât mai  ușoră  posibil, astfel încât să puteți lucra rapid, eficient și pe perioade lungi de timp. Motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 200 C-B oferă, de asemenea, performanțe ridicate de  tăiere. Datorită motorului EC silențios, puteți efectua  lucrări de tăiere chiar și în zonele sensibile la zgomot, cum ar fi cartierele rezidențiale sau în jurul spitalelor și parcurilor. Lanțul STIHL 1/4" PM3  utilizat la acest motoferăstrău asigură  o tăiere fină și susține performanța puternică de tăiere. Opritorul robust  metalic cu gheare metalice  fixează motoferăstrăul cu acumulator pe lemn, facilitând în mod deosebit  tăierea cu precizie. Frâna de lanț STIHL QuickStop Super  asigură o muncă sigură, astfel încât lanțul motoferăstrăului se oprește în câteva secunde dacă există recul. Dar nu am neglijat confortul: Datorită  STIHL Quick Chain Tensioning,  puteți tensiona lanțul acestui motoferăstrău deosebit de ușor și sigur, fără a avea nevoie de unelte. În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 200 C-B și cât durează încărcarea acumulatorului. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost concepute pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile