9.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină105 cm
Cilindree122 cm³
Putere6,4 kW
Greutate9,9 kg 1)
Raport putere/greutate1,5 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 881 motoferăstrău pe benzină: utilaj de înaltă performanță pentru cele mai dificile lucrări

Cu o putere de 6,4 kW (8,7 CP), STIHL MS 881 nu numai că are cel mai puternic motor STIHL 2-MIX  dintre toate motoferăstraiele STIHL, dar este și cel mai puternic  motor de serie din lume. Acest motoferăstrău pe benzină a fost dezvoltat pentru lucrătorii forestieri și profesioniștii din fabricile de cherestea,  pentru a oferi un sprijin fiabil și eficient la doborârea, tăierea în lungime și tăierea longitudinală. Lucru confortabil și sigur încă de la pornirea motoferăstrăului pe benzină STIHL MS 881 ar trebui să fie cât se poate de ușor. De aceea, este echipat cu o  supapă de decompresie  și STIHL ElastoStart pentru a face  pornirea sensibil mai ușoară. Comanda monobloc vă permite să accesați toate funcțiile cu o singură mână, astfel încât să puteți păstra întotdeauna mâna dreaptă pe mâner. Sistemul anti-vibrații  STIHL reduce eficient vibrațiile  la mânere, protejându-vă mușchii și articulațiile, în timp ce filtrul de aer  HD2 din polietilenă  filtrează chiar și praful foarte fin, menținând motorul fără contaminanți. Filtrul poate fi curățat și înlocuit în mod eficient, fără a folosi niciun instrument. Pentru a evita un posibil contact între mână și lanțul motoferăstrăului sau opritorul ghearei, șurubul de tensionare a lanțului este amplasat pe lateral. Datorită  butonului de oprire,  puteți opri motoferăstrăul la o simplă apăsare de buton. De îndată ce STIHL MS 881 este oprit, se pune automat în poziția de pornire, astfel încât să puteți reporni imediat.
MS 881

sfaturi utile