7.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină50 cm
Cilindree79 cm³
Putere5 kW
Greutate6,2 kg 1)
Raport putere/greutate1,24 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 500i: utilaj forestier de înaltă performanță cu STIHL Injection pentru lucrul cu lemn de esență tare

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 500i este  ideal pentru lucrările forestiere. Mai presus de toate, vă permite  procesarea eficientă a lemnului gros  pe baza performanței ridicate și a ușurinței de utilizare a acestui utilaj.  Grație designului ușor și comportamentului dinamic de pivotare, acest motoferăstrău extrem de manevrabil impresionează nu numai la doborâre și la tăiere în lungime, ci și la curățare. MS 500i este  primul motoferăstrău din lume care dispune de injecție controlată electronic. Tehnologia inovatoare STIHL Injection   garantează  performanțe optime ale motorului și caracteristici excelente de pornire, indiferent de altitudine și de temperatura mediului ambiant. Senzorii măsoară presiunea aerului și temperatura internă și externă și transmit informațiile către unitatea de control. Acesta poate utiliza valorile identificate pentru a determina cantitatea optimă de combustibil și momentul de aprindere. Ca urmare, măsurarea combustibilului este asigurată prin deschiderea și închiderea supapei.  Injecția STIHL este, prin urmare, sinonimă cu accelerarea rapidă, puterea extrem de mare și greutatea redusă: lantul accelerează  de la 0 km/h la 100 km/h în 0.25 de secunde. MS 500i realizează cel mai bun raport putere/greutate de pe piață: un raport de neegalat de 1.24kg/kW. Injecția de combustibil controlată electronic are loc în motorul probat și testat STIHL 2-MIX, care oferă performanțe ridicate cu un consum redus de combustibil. Motoferăstrăul pe benzină este prevăzut cu STIHL ElastoStart  pentru a vă proteja mușchii și articulațiile. Filtrul său de aer HD2, pompa de ulei cu livrare controlată, buşonul de combustibil fără unelte și tensionarea lanțului montat lateral completează caracteristicile premium.
MS 500i

sfaturi utile