6.149,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină50 cm
Cilindree72 cm³
Putere4,4 kW
Greutate6 kg 1)
Raport putere/greutate1,4 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Cel mai nou şi uşor motoferăstrău din clasa de capaciatte cilindrică de 70cm³

Motoferăstrău de înaltă performanță cu greutate optimizată pentru vegetaţie de densitate medie și mare, cu motor economic 2-MIX. Pompă de ulei de înaltă performanță cu debit controlat pentru o capacitate de pompare ridicată, filtru HD2 cu garnitură radială, buşon de combustibil fără unelte pentru realimentare simplă și sigură.
MS 462

sfaturi utile