2.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree50 cm³
Putere2,6 kW
Greutate5,6 kg 1)
Raport putere/greutate2,2 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 271: gamă largă de utilizări

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 271 este echipat cu un motor de 2,6 kW (3,5 CP) STIHL 2-MIX. În combinație cu lanțul .325" RS3 Pro acesta vă oferă performanțe de tăiere foarte bune.Eficiența utilajului este susținută și de șina de ghidare STIHL Light 04, deoarece designul său ușor contribuie la maximizarea reducerii de greutate. Funcționarea cu o singură comandă vă ușurează, de asemenea, munca,deoarece toate funcțiile esențiale pot fi accesate cu mâna dreaptă, astfel încât aceasta poate rămâne mereu pe mâner. Pentru a putea lucra cât mai mult timp  fără întrerupere,  am echipat motoferăstrăul cu un sistem de filtrare cu prefiltrare centrifugală. Acest lucru previne ca particulele de murdărie mai mari să ajungă la filtru, ceea ce înseamnă că trebuie să îl curățați mai rar. Dacă echipați acest motoferăstrău și cu un filtru de aer HD2, vă puteți bucura și de avantajele unui sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață. Sistemul STIHL Ematic asigură o lubrifiere optimă, distribuind uleiul pentru lanț acolo unde este necesar, într-un mod țintit și economic. Agricultorii, peisagiștii, horticultorii și meseriașii se vor bucura de un sprijin excelent în munca lor, din partea motoferăstrăului pe benzină STIHL MS 271. Acest model este ideal  pentru tăierea lemnelor de foc și, de asemenea, pentru  construcția cu lemn. Motoferăstrăul MS 271 este, de asemenea, excelent pentru  întreținerea peisagistică, permițându-vă să efectuați lucrările în mod eficient.
MS 271

sfaturi utile