4.139,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree50 cm³
Putere3 kW
Greutate4,9 kg 1)
Raport putere/greutate1,6 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină revoluționar de 2,8 kW

Motoferăstrău pe benzină, de gamă medie, foarte versatil. Noua versiune actualizată a celui mai bine vândut model MS 260 reduce consumul de combustibil cu până la 20% și emisiile de gaze de eșapament cu până la 50%. Printre caracteristicile suplimentare se numără noul sistem de filtrare a aerului de lungă durată HD2, tehnologia antivibrații și piulițele piulițe asigurate împotriva pierderii, brevetate, de pe capacul pinionului de lanț. Acest motoferăstrău profesional de clasă medie este potrivit pentru o mare varietate de lucrări, de la tăierea lemnelor de foc, la lucrări de rărire și tăierea de arbori de dimensiuni medii.

sfaturi utile