899,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Cilindree30 cm³
Putere1,2 kW
Greutate4,5 kg 1)
Raport putere/greutate3,8 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 162: model entry-level pentru o varietate de lucrări

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 162 este un utilaj din gama entry-level, fiabil, pentru întreținerea terenurilor private. Fie că doriți să tăiați lemne de foc sau să tăiați pomii fructiferi, motoferăstrăul ușor și robust STIHL MS 162 este potrivit pentru utilizare ocazională într-o gamă largă de operaţiuni. Acest motoferăstrău fiabil poate tăia chiar și copaci mai mici. Motorul puternic STIHL 2-MIX vă asigură performanțe bune de tăiere, alături de un consum redus de combustibil. Acest lucru înseamnă că puteți realiza în mod fiabil tăieturi precise, susținute de lanțul P standard cu tăișul său îngust. Motoferăstrăul dvs. funcționează lin și silențios: sistemul antivibrații STIHL reduce transmiterea vibrațiilor către mâner, ceea ce vă protejează mușchii și articulațiile. Un aspect ce îl face foarte comod în utilizare: toate funcțiile, cum ar fi pornirea, funcționarea și oprirea, pot fi controlate cu o singură mână, datorită comenzii monobloc. Repornirea după întreruperi se face fără efort, deoarece pârghia cu funcție de oprire revine automat în poziția de funcționare. Alte caracteristici de confort includ retensionarea sigură și ușoară a lanțului, facilitată de sistemul extrem de practic de tensionare a lanțului montat lateral.
MS 162

sfaturi utile