12.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Motodebitator GS 461: pentru utilizare profesională pe șantierele de construcții

Motodebitatorul cu lanţ STIHL GS 461 este completarea ideală a motodebitatoarelor STIHL și este concepută pentru o utilizare profesională, robustă, pe șantierele de construcții. Puteți utiliza motodebitatorul cu lanţ GS 461 pentru tăierea umedă a betonului, a pietrei naturale și a zidăriei. Propulsate de motorul puternic și economic STIHL 2-MIX, lanțurile de tăiere cu segmente diamantate ascuțite în prealabil garantează performanțe de top încă de la prima tăiere - de exemplu, lanțul de tăiere, diamantate STIHL 36 GGM, special conceput pentru tăierea țevilor din fontă ductilă pentru tăierea conductelor și a tuburilor de fontă ductile, din construcții. Motodebitatorul cu lanţ  STIHL GS 461 vă va permite să efectuați tăieri precise ale colțurilor și să spargeți pereții rapid și eficient. Racordul de apă cu robinet de dozare integrat permite un debit și o dozare optimă a apei, în timp ce știftul cu spălare internă asigură o curățare continuă și previne blocarea pietrelor mici sau a așchiilor. Designul său relativ ușor și sistemul STIHL anti-vibrațiim, permit ca GS 461 să fie mult mai ușor de manevrat, în special în timpul perioadelor lungi de utilizare. Motodebitatorul cu lanţ STIHL GS 461 dispune, de asemenea, de un capac de combustibil, fără scule, pentru realimentare ușoară, de un sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață, pentru a proteja motorul de praful fin și de un cablu de pornire rezistent la uzură, precum și de STIHL ElastoStart pentru o pornire ușoară. Videoclipul nostru prezintă diferite utilizări posibile ale uneltei și demonstrează cum funcționează Motodebitatorul cu lanţ  STIHL.
GS 461

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Führungsschiene Rollomatic G
ȘINĂ DE GHIDARE CU ALIMENTARE CU APĂ Rollomatic G
Antivibrationssystem
SISTEM ANTI-VIBRAȚII STIHL
Ventil de decompresie
DECOMPRESIE MANUALĂ

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree76,5 cm³
Putere4,3 kW
Greutate7,6 kg 1)
Nivelul puterii sonore115 dB(A) 2)

și sfaturi utile