4.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățimea de lucru121 cm
Diametrul accesoriilor de săpat36 cm
Mecanism de antrenare2V + 1R
Capacitate rezervor4 l
Tip motorEHC 700.0

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocultorul pe benzină MH 700: un motocultor deosebit de puternic și robust pentru soluri dure şi lucrări foarte solicitante în agricultură și horticultură

Cu motocultorul pe benzină STIHL MH 700, puteți aborda chiar și lucrări foarte solicitante ale solului pe suprafețe mari de teren și câmpuri în sectoarele agricol și horticol. STIHL MH 700 poate fi folosit, de asemenea, pentru a sparge solurile dense, dure  rapid și eficient. Toate componentele sunt proiectate pentru aplicații dificile și performanțe superioare. Frezele de săpare ale motocultorului MH 700 sunt în formă elicoidala pentru a săpa cât mai eficient. Lățimea de lucru poate fi redusă de la 121 cm la 98 cm, 75 cm sau 53 cm, ceea ce înseamnă că puteți lucra foarte bine chiar și pe rânduri de plantare înguste. Motocultorul MH 700 este acționat de un motor durabil și extrem de puternic STIHL EHC. Distribuția inteligentă a greutății și cele  2 viteze de mers înainte și una de mers înapoi  vă permit să ghidați acest utilaj puternic, fără efort. Mecanismul cu angrenaj de tip melc generează vibrații minime în timpul funcționării. Pintenul de frână  subțire, reglabil pe înălțime menține STIHL MH 700 în linie dreaptă în timp ce lucrați. Mânerul cu formă ergonomică poate fi adaptat cu ușurință la înălțimea dvs., ceea ce face ușor de manevrat motocultorul. Pentru întreținere și îngrijire, utilajul poate fi așezat convenabil în poziția de curățare. Mânerul pliabil și roțile de transport pliabile de 16" fac ca STIHL MH 700 să fie ușor de transportat, mutat și depozitat.

sfaturi utile