3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Motocultorul MH 685: un utilaj puternic pentru soluri dificile

Motocultorul STIHL MH 685 pentru grădinari, peisagiștii și fermierii exigenți se distinge prin calitatea înaltă a construcției din oțel călit și aluminiu, ceea ce îl face ideal pentru aplicații dificile și soluri grele. Frezele în formă specială ale motocultorului MH 685 taie în loc să mărunţească, în timp ce sapă în sol, ceea ce îi permite să lucreze foarte eficient. Dacă este necesar, puteți reduce lățimea de lucru a motocultorului STIHL de la 85 cm la 60 cm.  Utilajul este acționat de un motor OHV puternic, echipat cu un sistem de pornire ușoară. Unitatea acționează motocultorul STIHL MH 685 atât înainte cât și înapoi, ceea ce înseamnă că puteți manevra sau reseta traseul cu puțin efort. Mânerul reglabil oferă și mai mult confort în timpul conducerii. De asemenea, sistemul STIHL anti-vibrații reduce vibrațiile care diminuează rezistența în bara motocultorului, protejându-vă mușchii și articulațiile. În timp ce lucrați, puteți folosi degetul mare pentru a regla liber viteza. Pintenul de frână reglabil în trei direcții menține motocultorul STIHL MH 685 pe o traiectorie dreaptă în timp ce îl manevrați. Pentru întreținere și îngrijire, puteți muta cu ușurință motocultorul în poziția de curățare și apoi îl puteți deplasa fără efort datorită roților de transport pliabile. Pentru beneficii suplimentare, printre accesoriile opționale pentru motocultorul de grădină STIHL MH 685 se numără: greutăți pentru încărcare laterală, dacă este necesar, sau roțile de fier STIHL AM 031 pentru aplicații deosebit de solicitante și soluri dificile.
MH 685

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

PINTEN DE FRÂNĂ PIVOTANT
PINTEN DE FRÂNĂ PIVOTANT
ACȚIONARE SIMPLĂ A ACCELERAȚIEI
ACȚIONARE SIMPLĂ A ACCELERAȚIEI
LAMELE DE MĂRUNȚIRE
LAMELE DE MĂRUNȚIRE

Detalii tehnice

Mecanism de antrenare1V + 1R
Lățimea de lucru85 cm
Diametrul accesoriilor de săpat32 cm
Capacitate rezervor1,4 l
Tip motorSerie HD775 OHV SC

și sfaturi utile