3.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Motocultor pe benzină MH 600: utilaj puternic pentru utilizare intensă și pe terenuri dure

Motocultorul pe benzină STIHL MH 600,  pentru aplicații agricole și horticole solicitante, este ideal  pentru mărunţirea solului dens și ferm și pentru lucrul pe suprafețe mari. Toate componentele sale pentru sarcini grele sunt  concepute pentru aplicații dificile și fabricate din materiale foarte durabile. Lamele cuțitului motocultorului STIHL MH 600 sunt modelate pentru a săpa cât mai eficient și pentru a întoarce solul într-un mod deosebit de eficient. Lățimea de lucru a MH 600 poate fi  redusă de la 79 cm la 56 cm, dacă este necesar, datorită extensiei detașabile a sapei; acest lucru înseamnă că puteți mărunţi eficient pământul chiar și atunci când culturile sunt mai dens plantate. În timp ce lucrați, apărătoarele laterale protejează plantele existente de deteriorare  în timpul săpării solului. Motocultorul pe benzină MH 600 este acționat de un motor durabil, cu cuplu mare  STIHL EHC. Motorul fiabil acționează motocultorul prin intermediul a  2 viteze de mers înainte și unei viteze de mers înapoi,  astfel încât  puteți manevra și inversa utilajul cu puțin efort. Pentru un nivel ridicat de confort de lucru și o direcționare ușoară, ghidonul poate fi reglat pentru a se potrivi nevoilor individuale fără a utiliza alte unelte. Maneta de accelerație este situată aproape de mânere, astfel încât puteți regla liber turația motorului cu degetul mare și fără a da drumul la ghidon. Pintenul de frână, reglabil pe înălțime menține STIHL MH 600 pe drumul cel bun în timp ce lucrați. Pentru întreținere și îngrijire, motocultorul  poate fi așezat cu ușurință în poziția de curățare. Ghidonul pliabil și roțile de transport pliabile vă permit să  transportați și să mutați  motocultorul MH 600 cu ușurință.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

PINTEN DE FRÂNĂ PIVOTANT
PINTEN DE FRÂNĂ PIVOTANT
ACȚIONARE SIMPLĂ A ACCELERAȚIEI
ACȚIONARE SIMPLĂ A ACCELERAȚIEI
LAMELE DE MĂRUNȚIRE
LAMELE DE MĂRUNȚIRE

Detalii tehnice

Lățimea de lucru79 cm
Diametrul accesoriilor de săpat31 cm
Mecanism de antrenare2V + 1R
Capacitate rezervor3,6 l
Tip motorEHC 600.0

și sfaturi utile