3.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Mecanism de antrenare1V + 1R
Lățimea de lucru85 cm
Diametrul accesoriilor de săpat32 cm
Capacitate rezervor1,4 l
Tip motorSerie HD675 OHV SC

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocultor MH 585: Lucrări variate pe suprafețe de dimensiuni medii

Designul robust al motocultorului STIHL MH 585 îl face durabil pentru grădinarii pasionați, peisagiști și legumicultori, precum și pentru fermierii care îl folosesc pe perioade mai lungi de timp în straturi sau pe câmp. Ca o caracteristică specială, motocultorul de grădină MH 585 are un set de sape divizibile pentru a reduce lățimea de lucru. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza o lățime de lucru de 85 cm sau 60 cm, după cum este necesar, permițând chiar și plantațiile mai înguste să fie gestionate eficient și delicat. Motocultorul este acționat de un motor OHV cu sistem de pornire ușoară. Treapta de mers înapoi a mașinii ușurează manevrarea și resetarea. Pentru o mai mare flexibilitate, motocultorul MH 585 poate fi echipat ulterior cu o freză - fie cu freza variabilă STIHL AHK 701, fie cu freza fixă - pentru crearea de brazde, precum și cu roți de fier STIHL AM 031. Sistemul anti-vibrații STIHL integrat asigură un confort semnificativ îmbunătățit în timp ce utilizați motocultorul STIHL MH 585 prin reducerea vibrațiilor de pe bara reglabilă pe înălțime și lateral. De asemenea, forma specială elicoidală a lamelor de pe sapă vă economisește forța și solul se mărunşeşte în timp ce utilajul sapă. În același timp, puteți regla cu ușurință viteza, accesând o manetă doar cu degetul mare, în timpul lucrului. Pintenul de frânare reglabil al motocultorului STIHL MH 585 poate fi reglat la trei niveluri diferite și menține utilajul pe brazda sa în timp ce îl manevrați. După ce ați terminat de lucrat, motocultorul poate fi trecut cu ușurință în poziția de curățare și poate fi mutat fără efort datorită roților de transport pliabile.
MH 585

sfaturi utile