499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală220-240 V
Puterea consumată500,0 W
Unealta tăietoare standardAutoCut Line spool with 1,6 mm
Greutate2,2 kg 1)
Nivelul presiunii sonore83 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

FSE 52 trimmer electric: Pentru lucrări de tundere în apropierea casei

Trimmerul electric STIHL FSE 52 își arată punctele forte atunci când  tăiați și tundeți suprafețe exterioare mici acasă. Cântărind doar 2,2 kg, trimmerul electric este foarte ușor de manevrat. Utilajul nu poluează fonic, ceea ce înseamnă că il puteți folosi în zone sensibile la zgomot fără să aveți nevoie de dispozitiv de protecție auditiv, atunci când o folosiți. Puteți folosi tija reglabilă pentru a seta motocoasa electrică STIHL FSE 52 la înălțimea dumneavoastră, permițând lucrul ergonomic și confortabil. Mânerul rotund reglabil fără scule  este ideal pentru lucrări precise de tundere și cosire. Datorită capului pivotant de cosit, puteți lucra eficient chiar și în locuri greu accesibile, pe trepte și alei sau în jurul tufișurilor. STIHL FSE 52 este echipat cu un cap de cosit STIHL AutoCut 3-2. Un suport practic cu distanțier  asigură protecția copacilor și a plantelor în timp ce lucrați. Firul de cosit nu depășește poziția suportului distanțier. Datorită funcției de detensionare a cablului,  ştecherul nu este deconectat atunci când cablul este tras. Notă: Vă rugăm să rețineți că acest produs are 2 versiuni. Acestea diferă după cum urmează: Pentru FSE 52 până la numărul de serie 9 95 748 966, compatibil cu capul de cosit STIHL AutoCut 2-2. Pentru FSE 52 începând cu numărul de serie 9 95 748 967, compatibil cu capul de cosit STIHL AutoCut C 3-2.
FSE 52

și sfaturi utile