2.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree24 cm³
Putere0,9 kW
Greutate4,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore93 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore93 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă cu motor pe benzină FS 94 C-E: Pentru cosirea confortabilă a suprafețelor mari și pornire ușoară datorită STIHL ErgoStart

Cu motocoasa pe benzină STIHL FS 94 C-E,  profesioniștii în întreținerea grădinilor și a spaţiilor verzi sunt echipați ideal pentru cosirea suprafețelor mari. Motorul  STIHL 2-MIX  din motocoasa STIHL FS 94 C-E asigură performanțe de tăiere excelente și un consum economic. Rezervorul mare de combustibil  vă sprijină, de asemenea, în cosirea eficientă a suprafețelor mari. Funcția STIHL ErgoStart  facilitează pornirea motocoasei pe benzină STIHL FS 94.  Motorul STIHL cu funcţia ECOSPEED  vă permite să reglați viteza chiar de pe mânerul de comandă, prin rotiţa de reglare, reducând atfel turaţia maximă astfel încât să puteți economisi combustibil  în situații de lucru adecvate. De asemenea,  forța centrifugă este vizibil mai mică atunci când funcționează în sarcină parțială, ceea ce face ca utilajul să fie mai ușor de controlat. Această motocoasă este echipată cu un  ghidon ergonomic. Forma mânerului de cosit susține o mișcare naturală de cosire cu motocoasa, ajutându-vă să lucrați eficient. Hamul dublu confortabil STIHL  furnizat standard ușurează perioadele lungi de lucru și vă protejează mușchii și articulațiile. Motocoasa STIHL FS 94 C-E este echipată cu cuţitul de tăiat iarba 230-2  ca dotare standard - alegerea ideală dacă doriți să tundeți iarba tare.

sfaturi utile