2.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree28 cm³
Putere0,95 kW
Greutate5,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore96 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasa pe benzină FS 91: puternică și de lungă durată

Datorită motorului STIHL 4-MIX®  și a rezervorului mărit, motocoasa pe benzină STIHL FS 91 este ideală pentru cosirea suprafețelor verzi mari. Datorită selecției mari de diferite dispozitive de tăiere disponibile, utilajul poate îndepărta cu ușurință  atât iarba tare, cât și buruienile. Această motocoasă este deosebit de potrivită pentru grădinari și peisagiști, municipalități și pomicultori cu livezi mai mari, deoarece motorul cu emisii reduse și tija rigidă oferă  putere foarte mare a motorului și un cuplu ridicat. Alte avantaje practice ale motocoasei pe benzină STIHL FS 91 includ: ghidonul ergonomic care poate fi reglat fără a folosi unelte, iar forma sa susține o mișcare naturală de cosire. Mânerul multifuncțional acţionat cu o singură mână  și  botonul de oprire fac operarea mai ușoară și mai eficientă. Filtrul de aer are o durată lungă de viață  și este ușor de înlocuit; intervalele lungi de întreținere înseamnă că  puteți lucra fără întrerupere mai mult timp. Sistemul anti-vibrații  STIHL  și hamul dublu pentru umeri furnizat în mod standard  detensionează mușchii și articulațiile în timp ce lucrați și face ca perioadele lungi de utilizare să fie mai plăcute.
FS 91

sfaturi utile