5.849,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

FS 511 C-EM: robust și puternic pentru lucrări rapide

Motocoasa de defrișat puternică STIHL FS 511 C-EM este potrivită pentru lucrătorii profesioniști în întreținerea pădurilor și a peisajului, municipalități și fermieri deopotrivă. Cercul său de cosit larg cu diametrul de 560 mm este cel mai mare din clasa sa. Împreună cu o transmisie revizuită, aceasta vă permite să progresați rapid în sarcini complexe de cosire a suprafețelor mari și în lucrări forestiere. Sistemul anti-vibrații  STIHL  și  ghidonul confortabil cu unghi adaptat asigură, de asemenea, o manevrare confortabilă a  motocoasei pe benzină, pentru o ergonomie excelentă în timpul cositului. Datorită  inovatorului  STIHL M-Tronic 3.0  și unui cablu de pornire, de schimb, vă puteți baza pe  durata lungă de viață a transmisiei 511 C-EM. STIHL ErgoStart  face ca pornirea motocoasei pe benzină să fie  ușoară și fiabilă. Apărătoarea optimizată nu numai că vă permite să depozitați cu grijă motocoasa de defrișat profesională, dar, de asemenea, vă oferă o vedere mai bună a suprafeței de lucru și o protecție integrată împotriva stropilor. Puteți utiliza motocoasa de defrișat STIHL FS 511 C-EM cu un cap de cosit cu fir, un cuţit de tăiat iarba, un cuțit pentru tufișuri, cuţit tocător precum și cu un disc ferăstrău circular.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MÂNER ADVANCE Grip
MÂNER ADVANCE Grip
STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
STIHL ErgoStart (E)
STIHL ERGOSTART

Detalii tehnice

Cilindree51,6 cm³
Putere2,4 kW
Greutate10,2 kg 1)
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 2)

și sfaturi utile