2.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

FS 120 motocoasă profesională, performantă

Motocoasă puternică, cu echilibru perfect și un raport putere-greutate excelent, este ideal pentru tăierea profesională a tufelor. Un arbore de transmisie rigid asigură performanțe de top pe tot parcursul zilei. Elastostart asigură o pornire ușoară, iar un sistem de filtrare cu durată lungă de viață, cu compensator și autocurățare, prelungește considerabil intervalele dintre curățări.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Kompensator
COMPENSATOR
Multifunktionsgriff
MÂNER MULTIFUNCȚIONAL PENTRU OPERARE CU O SINGU...
Zweihandgriff
MÂNER TIP GHIDON

Detalii tehnice

Cilindree30,8 cm³
Putere1,3 kW
Greutate6,3 kg 1)
Nivelul presiunii sonore98 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore98 dB(A) 2)

și sfaturi utile