4.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree36 cm³
Putere1,4 kW
Greutate10 kg 1)
Nivelul presiunii sonore92 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore100 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoburghiu BT 131: ideal pentru plantare și prelevarea de probe de sol

Motoburghiul STIHL BT 131 poate fi folosit pentru a fora găuri cu diametrul de până la 300 mm, ceea ce face ca BT 131 să fie ideal pentru grădinari și peisagiști, precum și pentru cei care lucrează în livezi și în industria construcțiilor, pentru a fixa stâlpi, a săpa gropi de plantare și puțuri de drenaj sau pentru a lua probe de sol. Burghiul ascuțit al utilajului și axele cu lamele de tăiere penetrează eficient chiar și suprafețele pietroase. Motorul produce puterea necesară pentru forare. Pe lângă puterea și buna sa funcționare, acesta necesită puțină întreținere, deoarece nu necesită întreținere cu ulei. Sistemul de filtrare a aerului cu filtru de hârtie permite intervale lungi de curățare și, de asemenea, protejează în mod fiabil motorul utilajului STIHL BT 131. Motoburghiul STIHL BT 131 este conceput ca un utilaj folosit cu o singură mână și, ca atare, are un mâner multifuncțional, folosit cu o singură mână, cu toate funcțiile de control al motorului integrate în mânerul din stânga. Cadrul mânerului are amortizare a vibrațiilor. În timpul funcționării, puteți ghida fără probleme și cu precizie motoburghiul deoarece perna mare de susținere este întotdeauna așezată confortabil pe corp în timpul forajului. În cazul în care, în timpul lucrului, dați peste un strat dur, frâna QuickStop asigură o siguranță sporită: în cazul în care utilajul STIHL BT 131 rămâne blocat în pământ, frâna se declanșează imediat ce maneta de frână atinge coapsa utilizatorului. Acesta se oprește imediat și poate fi deșurubat cu ușurință din sol.

sfaturi utile