1.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Reglarea înălțimii de secționare5 settings (central)
Suprafața gazonuluipînă la 500 m²
Lățime de tăiere37 cm
Volum coș de captare a ierbii40 l
Mecanism de antrenare--

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină electrică de tuns iarba RME 339 C: pentru o tundere ușoară, datorită mânerului confortabil

Mașina electrică de tuns iarba STIHL RME 339 C este alegerea potrivită dacă doriți să efectuați lucrări de tundere în zonele sensibile la zgomot din apropierea locuințelor cât mai confortabil. Mânerul său confortabil face, de asemenea, ca RME 339 C să fie foarte plăcut de utilizat. Înălțimea mânerului pliabil poate fi reglată la înălțimea dumneavoastră, permițându-vă să lucrați ergonomic și să  depozitați mașina de tuns iarba în mod compact. Designul simplu și robust al carcasei sale din polimer durabil asigură o greutate totală redusă, astfel încât tunsul să fie pe cât de confortabil, pe atât de simplu. Puteți seta cu ușurință înălțimea preferată a gazonului folosind funcția centrală de reglare a înălțimii de tăiere, care oferă 5 niveluri de la 30 mm la 70 mm. Cu o lățime de tăiere de 37 cm, puteți întreține rapid și eficient gazonul de dimensiuni mici. Indicatorul nivelului de umplere al coşului pliant de colectare a ierbii de 40 de litri vă arată întotdeauna când este timpul să îl goliți. Acesta poate fi ușor de îndepărtat de pe mașina de tuns iarba în acest scop. Utilajul este echipat cu mânere practice pentru un transport ușor. În timp ce trageți cablul în urma dumneavoastră, starea de tracțiune a cablului se asigură că fișa de alimentare nu este deconectată. Dacă doriți să mulciți gazonul în același timp cu cosirea, puteți, de asemenea, să transformați maşina electrică STIHL RME 339 C într-o mașină multi-mower™ cu ajutorul kitului de mulcire corespunzător.
RME 339 C

sfaturi utile