3.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățime de tăiere46 cm
Înălțime de secționare20 - 100 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-level (central)
Volum coș de captare a ierbii52 l
Mecanism de antrenare2,0 - 4,5 km/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 448 V: tuns ușor și eficient datorită tracțiunii pe roți Vario

Mașina de tuns iarbă cu acumulator STIHL RMA 448 V cu tracțiune pe roți Vario și o lățime de tăiere de 46 cm  ușurează tăierea gazonului de dimensiuni medii și a pantelor pentru grădinarii amatori. Puteți seta individual viteza de lucru între 0 km/h și 4,6 km/h cu ajutorul manetei de control de pe mâner. Datorită echipamentului standard cu cuţit cu multiple muchii de tăiere, funcției de mulcire integrată și evacuării laterale, această mașină de tuns iarba este potrivită atât pentru tuns, cât și pentru mulcire. Puteți fie să colectaţi direct resturile tăiate, fie să le distribuiți pe gazon prin evacuarea laterală. Mânerul confortabil, pliabil și reglabil pe înălțime asigură o ghidare confortabilă și ergonomică a mașinii de tuns iarba. Reglarea înălțimii de tăiere centrală  vă permite să setați lungimea preferată a gazonului la unul dintre cele 7 niveluri între 20 mm și 100 mm. Coşul de colectare a ierbii, pliabil, de 52 litri reține o cantitate mare de resturi de iarbă și este ușor de golit. În prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL, puteți vedea ce suprafață de gazon puteți acoperi cu o singură încărcare a mașinii de tuns iarba cu acumulator RMA 448 V și cât timp durează încărcarea acumulatorului utilizate.

sfaturi utile