5.299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Suprafața gazonuluipînă la 2500 m²
Lățime de tăiere53 cm
Înălțime de secționare25 - 85 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-fach (zentral)
Volum coș de captare a ierbii70 l

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașina de tuns iarba cu motor pe benzină RM 655 V: Tracțiune pe roți Vario și viteză de tăiere reglabilă pentru peluze mari

Mașina de tuns iarbă, pe benzină STIHL RM 655 V este un utilaj foarte eficient de tuns  pentru lucrări casnice solicitante pe peluze mari și în întreținerea peisajului. Cu o  lățime de tăiere de 53 cm, mașina de tuns iarba STIHL RM 655 V este special concepută pentru grădini mari de până la 2.500 m2. Grație tracțiunii pe roți Vario, această puternică mașină de tuns iarba pe benzină poate fi adaptată la obiceiurile dvs. personale de tuns și la condițiile de gazon. Această funcție face posibilă reglarea lină și continuă a vitezei de cosire, motorul puternic rămânând întotdeauna la o cursă stabilă chiar și atunci când se schimbă viteza. Calitatea ridicată a producției și funcțiile convenabile permit un progres rapid și precis al tunderii. Cuţitul cu multiple muchii de tăiere taie și toacă și asigură un model de tăiere precis. Există, de asemenea, o reglare centrală a înălțimii de tăiere 7 niveluri, care poate fi setată de la  25 mm la 85 mm. Mânerul rabatabil, reglabil pe înălțime  confortabil, cu mâner foarte fin  permite îngrijirea  ergonomică a gazonului  și manevrarea ușoară a  coşului de colectare a ierbii de 70 de litri. Cu ajutorul  indicatorului de nivel al umplerii puteți vedea clar când este timpul să îl goliți. Pentru condiții dificile de gazon, puteți folosi opțional Catching Kit  care are un cuţit de colectare optimizat.
RM 655 V

sfaturi utile