599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală10,8 V
Greutate1,2 kg
Nivelul presiunii sonore75 dB(A)
Nivelul puterii sonore86 dB(A)
Valoarea vibrațiilor stânga2,9 m/s² 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

GTA 26 motoferăstrău multifuncţional: pentru toaletarea copacilor și arbuștilor

Motoferăstrău multifuncţional cu acumulator STIHL GTA 26 utilizează acumulatorii litiu-ion din sistemul STIHL AS și este potrivit pentru toaletarea în grădina de acasă a arbuștilor și copacilor, precum și pentru întreținerea copacilor. Tăieturile puternice ale lanțului de  motoferăstrău STIHL 1/4" PM3  fac, de asemenea, mult mai ușoară  mărunțirea vegetaţiei sau alte lucrări cu lemn. Lanțul de motoferăstrău asigură un model de tăiere curat  și un  proces rapid de lucru. Mânerul de control  aderent  face ca acest mic motoferăstrău să fie foarte ergonomic. Mâinile vă sunt protejate de o apărătoare flexibilă. Capacul pinionului  și piulița-flutue ale STIHL GTA 26 înseamnă că puteți schimba cu ușurință  lanţul, fără unelte, făcând acest utilaj foarte ușor de întreținut. Puteți folosi STIHL GTA 26 chiar și pentru a vă confecționa propriile decorațiuni pentru casă, cum ar fi o boltă elegantă realizată din crengi  sau o măsuță rustică. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de  încărcare arată cât puteți lucra cu foarfeca de grădină STIHL GTA 26 și cât durează încărcarea acumulatorului. Notă: acumulatorul litiu-ion STIHL AS 2  de la GTA 26 din sistemul STIHL AS poate fi utilizată și cu foarfeca de gard viu, cu acumulator STIHL HSA 26, dar nu și cu predecesorul lor, STIHL HSA 25 (scos din uz).
GTA 26

sfaturi utile