999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Foarfecă de tuns gard viu, electrică, HSE 71: un Foarfecă de tuns gard viu puternic pentru ramuri mai groase

Foarfeca electrică de tuns gard viu STIHL HSE 71 poate fi folosită de utilizatorii casnici pentru a tăia arbuști sau garduri vii și pentru întreținerea gardurilor vii  din jurul casei. Puteți folosi foarfeca electrică de tuns gard viu HSE 71 pentru a tăia fără efort  câteva ramuri chiar și mai groase ale arbuștilor și gardurilor vii și pentru a menține eficient în formă chiar și gardurile vii mai lungi. Foarfeca electrică de tuns gard viu, care dispune de un motor de  600 W  care atenuează vibrațiile, cântărește  4,1 kg și are o lungime a lamei de 60 cm. Mânerul multifuncțional cu cinci poziții  facilitează utilizarea STIHL HSE 71 în diferite poziții de tăiere. Pentru  acces suplimentar  atunci când tăiați, puteți utiliza sistemul practic de comutare triplă, care vă permite să vă deplasați cu ușurință de la suportul de comutare din față la capătul din spate al mânerului. Cu lama cu cuţitele de tăiere şlefuite pe o singură latură, puteți tăia chiar și  ramuri mai groase cu precizie, și într-o poziție confortabilă. Cuţitele tăiate cu laser, şlefuite cu diamant şi călite sunt foarte robuste și se mențin ascuțite pentru o perioadă lungă de timp. Când lucrați aproape de sol sau în contact cu pereți sau obstacole, cuţitele sunt protejate împotriva deteriorării prin protectorul de vârf înșurubat, în timp ce  protecția integrată împotriva tăierii vă ajută să lucrați în siguranță în timp ce folosiți foarfeca electrică de tuns gard viu STIHL HSE 71. Detensionarea integrată a cablului sprijină utilizarea în siguranță, permițând tragerea cablului fără a deconecta ștecherul. Puteți utiliza tava opțională STIHL de colectare pentru a colecta resturile tăiate direct pe lamă în timp ce lucrați cu STIHL HSE 71. Foarfeca electrică de tuns gard viu STIHL HSE 71 este disponibilă în două lungimi de lame, de 60 cm și 70 cm.

HSE 71, 60 cm

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MÂNER MULTIFUNCȚIONAL ROTATIV
MÂNER MULTIFUNCȚIONAL ROTATIV
Kabelzugentlastung
DISPOZITIV DE DETENSIONARE A CABLULUI
Lasergeschnittene Messer
CUŢITE TĂIATE CU LASER

Detalii tehnice

Lungime de tăiere60 cm
Tensiune nominală230-240 V
Puterea consumată600 W
Greutate4,1 kg 1)
Nivelul presiunii sonore88 dB(A) 2)

și sfaturi utile