1.199,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime de tăiere61 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate3,5 kg
77 dB(A)
Nivelul puterii sonore85 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu HSA 60: pentru tăierea precisă a gardurilor vii mari din grădină

Cu foarfeca de tuns gard viu cu acumulator STIHL HSA 60, puteți să  tăiați eficient și convenabil chiar și gardurile vii mari de pe  terenurile dvs. și pentru întreținerea grădinii. Datorită motorului său EC durabil, STIHL HSA 60 este o foarfecă de tuns gard viu foarte performantă. Funcționează cu acumulatoriile litiu-ion din sistemul STIHL AK. În utilizare, STIHL HSA 60 impresionează prin echilibrul său optim, precum și prin operarea confortabilă și ergonomică. Puteți roti mânerul multifuncțional 90° spre stânga sau spre dreapta  prin simpla apăsare a unui buton. În acest fel, STIHL HSA 60 vă permite să tăiați foarte ergonomic în diferite poziții, de exemplu atunci când tăiați în lateral sau la înălțimea capului. Mânerul rotund sprijină, utilizarea fără efort a foarfecii pentru gard viu. Acest lucru înseamnă că puteți opera și ghida cu ușurință foarfeca de tuns gard viu cu mâna dreaptă sau stângă. Cuţitele tăiate cu laser, ascuțite cu diamant și călite vă permit să tăiați și să toaletați garduri vii mari, arbuști și alte plante, cu precizie și rapiditate. Datorită geometriei cuţitului în formă de picătură, patentată, cu spațiere între dinți de 34 mm,  ramurile sunt reținute în cuţit și tăiate curat, cu performanțe de tăiere excelente. Dacă ramurile dure rămân blocate în lamele de tăiere, sistemul anti-blocare poate fi pornit prin simpla apăsare a întrerupătorului principal. Acest lucru schimbă direcția de culisare și va face ca cuţitele să se miște din nou liber. Sistemul anti-vibrații  STIHL reduce vibrațiile la mânere pentru a vă proteja mușchii și articulațiile, ceea ce vă permite să  lucrați confortabil chiar și în timpul unor perioade mai lungi de utilizare. Când tăiați lângă sol, de exemplu, dispozitivul de tăiere este protejat de  protectorul de vârf înșurubat. Foarfeca de tuns gard viu, cu acumulator HSA 60 are o lungime a lamei de 60 cm. Consultați prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatoriilor STIHL  pentru a vedea cât timp puteți lucra cu foarfeca de tuns gard viu, cu acumulator STIHL HSA 60 R și cât durează încărcarea acumulatorului pe care îl utilizați.

sfaturi utile