799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime de tăiere45 cm
Tensiune nominală10 V
Greutate2 kg
Nivelul presiunii sonore80 dB(A) 1)
82 dB(A)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu HSA 30: pentru tăierea facilă a gardurilor vii de dimensiuni mici și medii

Foarfeca de tuns gard viu  ultraușoară și silențioasă  STIHL HSA 30, cu acumulator impresionează prin  designul său compact, designul ergonomic i echilibrul perfect atunci când  tăiați gardurile vii şi întrețineți grădinile în gospodărie. Coordonarea optimă dintre motorul electric, gestionarea inteligentă a  alimentării acumulatorului și lamele cuţitului tăiate cu laser, ascuţite cu diamant  și călite  asigură performanțe de tăiere  - în special pentru lăstarii tineri. STIHL HSA 30 are un control cu două mâini pentru operare simplă și sigură. Se începe prin apăsarea simultană a comutatoarelor de pe mânerul rotund și mânerul din spate. Suprafețele sale de prindere soft grip asigură, de asemenea, o aderență vizibil bună în orice direcție de lucru. Protecţia de vârf, protejează lamele de tăiere împotriva deteriorării, de exemplu atunci când lucrați aproape de sol sau intrați în contact cu pereții. STIHL HSA 30 are un inel de transport  pe mânerul din spate pentru o depozitare sigură,  economisind spațiu. Foarfeca de tuns gard viu, cu acumulator HSA 30 are o  lungime a cuţitului de 45 cm. Consultați prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL  pentru a vedea cât puteți lucra cu foarfeca de tuns gard viu, cu acumulator STIHL HSA 30 și cât durează încărcarea acumulatorului pe care îl utilizați. Notă: acumulatorul AS 2 este certificat în conformitate cu clasa de protecție IPX4.

sfaturi utile