479,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime de tăiere20 cm
Tensiune nominală10,8 V
Greutate1 kg
Nivelul presiunii sonore67 dB(A)
72 dB(A)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu cu acumulator HSA 26: foarfecă ușoară pentru tăierea ierbii și a arbuștilor

Foarfeca pentru arbuști, cu acumulator, STIHL HSA 26 este potrivită pentru activități în gospodărie, cum ar fi întreținerea gardurilor vii mai mici, perene și a plantelor lemnoase ornamentale cu frunze mici, cum ar fi arbuștii ornamentali. De asemenea, puteți folosi această foarfecă de gard viu pentru a tunde marginile gazonului. Foarfeca HSA 26 are în dotare o foarfecă pentru arbuști cu lungime cuţite de 20 cm, inclusiv teacă şi o foarfecă de tuns iarba 12cm lățime de tăiere, inclusiv teacă. Cu forfeca pentru arbuşti cu geometrie optimizată a lamei sale, crengile subțiri sunt prinse în mod fiabil în lama de tăiere pentru rezultate optime. Puteți utiliza lama de foarfecă pentru iarbă, pentru a tăia și a scurta în mod eficient iarba sau marginile gazonului. Lamele pot fi schimbate fără a utiliza unelte suplimentare. Cu mânerul de control optimizat ergonomic, foarfeca HSA 26 ste sigură și confortabil de utilizat. Greutatea de numai 0,8 kg (fără acumulator) și tija telescopică opțională vă permit să lucrați confortabil în poziție verticală. Prin simpla apăsare a unui buton, indicatorul LED de nivel de încărcare cu 4 LED-uri arată încărcătura rămasă și timpul de lucru. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL arată cât timp puteți lucra cu foarfeca de tuns gard viu STIHL HSA 26 și cât durează încărcarea acumulatorului litiu-ion. Notă: acumulatorul STIHL AS 2 din sistemul STIHL AS nu este compatibil cu modelul anterior STIHL HSA 25. Cu toate acestea, această acumulator poate fi utilizat cu motoferăstrăul multifuncţional STIHL GTA 26.

HSA 26

sfaturi utile