2.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime de tăiere60 cm
Cilindree23 cm³
Putere0,7 kW
Greutate5,3 kg 1)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu, pe benzină, HS 82 R: pentru o tăiere eficientă

Foarfeca de tuns gard viu, pe benzină, STIHL HS 82 R a fost concepută sistematic pentru sarcinile de tăiere. Transmisia este special adaptată pentru turații reduse ale motorului, ceea ce are ca rezultat forțe mari la viteze reduse ale cuţitului. Acest lucru este deosebit de benefic pentru profesioniștii în horticultură și peisagistică și pentru lucrătorii autorităților locale. Geometria lamelor sale, spațierea mare a dinților și raportul de transmisie generează  forță de tăiere ridicată. Datorită cuţitelor cu două feţe şlefuite, puteți efectua o tăiere precisă atunci când toaletați tufișuri și arbuști, precum și atunci când tăiați garduri vii, astfel încât să vă ocupați rapid și eficient de lucrările de tăiere cu volum mare. Foarfeca profesională de tuns gard viu  STIHL HS 82 R  dispune de un motor cu cuplu mare STIHL 2-MIX. Sistemul anti-vibrații  STIHL amortizează  vibrațiile motorului pentru a face ca perioadele lungi de lucru să fie cât mai confortabile posibil, protejându-vă în același timp mușchii și articulațiile. Cu mânerul multifuncțional rotativ, pe care îl puteți roti cu 90° spre dreapta sau spre stânga, puteți folosi foarfeca de tuns gard viu, pe benzină STIHL HS 82 R într-o poziție ergonomică favorabilă pentru fiecare tăiere. Butonul de  oprire  asigură faptul că motorul este gata să pornească din nou imediat după o întrerupere a lucrului. Protecția împotriva tăieturilor și protecţia de vârf vă asigură pe dumneavoastră și cuţitul în timp ce lucrați. STIHL HS 82 este echipat cu un capac de combustibil, accesibil fără alte scule, astfel încât să puteți completa combustibilul cât mai repede posibil. Citiți sfaturile noastre de întreținere a foarfecii de tuns gard viu pentru a afla cum să vă îngrijiți singur foarfeca de tuns gard viu, minimizând uzura. Foarfeca de tuns gard viu, pe benzină STIHL HS 82 R este disponibilă cu două lungimi de lamă: 60cm și 75cm.

HS 82 R, 75 cm

sfaturi utile