1.649,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 200pînă la 42 min. 1)
Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 300pînă la 55 min. 1)
Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 100pînă la 18 min. 1)
Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 300 Spînă la 68 min. 1)
Tensiune nominală36 V

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Emondor HTA 50: performanță de tăiere foarte bună cu funcționare silențioasă

Emondorul de înălțime cu acumulator STIHL HTA 50 este un utilaj eficient pentru întreținerea  terenurilor și grădinilor, fiind ideal pentru sarcinile de îngrijire a copacilor. Acest emondor de înălțime durabil este un asistent prețios, în special atunci când  tăiați ramurile înalte, precum și atunci când  întrețineți copacii și îndepărtați lemnul mort.  Capul său de tăiere compact vă asigură faptul că aveți întotdeauna acces să vedeţi bine atunci când tăiați ramurile din vârful copacilor. STIHL HTA 50 utilizează acumulatoriile litiu-ion din sistemul STIHL AK. Îl puteți utiliza chiar și în  zone sensibile la zgomot  și fără a fi nevoie de dispozitiv de protecție pentru urechi. Mânerul de comandă optimizat ergonomic pune toate comenzile STIHL HTA 50 la îndemâna dumneavoastră. Unitatea de comandă, compactă, poate fi controlată cu mâna dreaptă sau stângă. Întreaga zonă a mânerului este acoperită cu un  înveliș aderent confortabil, astfel încât să puteți ține ferm utilajul cu acumulator. Puteți obține performanțe ridicate de tăiere cu lanțul de motoferăstrău  STIHL 1/4" PM3. Grație greutății reduse și a funcției de  întindere rapidă a lanțului, montat lateral pentru retensionarea ușoară a lanțului, aveți tot ce vă trebuie pentru a lucra confortabil, ergonomic și fără efort. Capacul rezervorului de ulei, semitransparent, este ușor de deschis pentru o reumplere rapidă.  Cârligul robust pentru crengi este util pentru a prinde și îndepărta butașii liberi.  HTA 50 are o  lungime totală de 280cm. Tija divizibilă facilitează  transportul compact și depozitarea ușoară, în timp ce o extensie opțională a acesteia vă permite să o prelungiţi până la 330 cm. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de încărcare arată cât timp puteți folosi emondorul, cu acumulator STIHL HTA 50 și cât durează încărcarea acumulatorului.

sfaturi utile