2.899,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină25 cm
Cilindree27 cm³
Putere0,8 kW
Greutate6,4 kg 1)
Nivelul presiunii sonore91 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Emondor pe benzină HT 56 C-E: model de bază ușor de utilizat pentru întreținerea arborilor

Emondorul de înălțime, pe benzină, STIHL HT 56 C-E este modelul de bază din gama STIHL și este ideal pentru întreținerea terenurilor și pentru tăierea pomilor fructiferi. Motorul puternic STIHL 2-MIX va ajuta proprietarii de terenuri și grădinarii să taie copaci la înălțimi semnificative. Lanțul de motoferăstrău 1/4" PM3 asigură o tăiere corectă și precisă. Întinderea rapidă a lanțului, montată lateral, vă permite să întindeți lanțul în siguranță și confortabil. Pentru confortul dumneavoastră, emondorul de înălțime pe benzină HT 56 C-E este echipat cu STIHL ErgoStart, care vă permite să porniți motorul  cu ușurință și fără efort. Pompa de combustibil  manuală  reduce la minimum numărul de trageri necesare pentru a porni motorul. Emondorul de înălțime STIHL HT 56 C-E poate fi operat cu ajutorul  manerului multifuncțional, folosit cu o singură mână, care combină toate elementele de control al motorului, de care aveți nevoie, inclusiv un  buton de oprire care vă permite să reporniți rapid HT 56 C-E după o pauză în timpul lucrului. Întreaga zonă a mânerului este acoperită cu un manșon confortabil, astfel încât să puteți ține mereu în siguranță emondorul. Un  ham moale și căptușit asigură suport și oferă un confort de lucru excelent. Tija segmentabilă a STIHL HT 56 C-E are o  lungime totală de 280 cm și permite transportul compact și depozitarea ușoară a utilajului.
HT 56 C-E

sfaturi utile