5.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Cilindree36 cm³
Putere1,4 kW
Greutate7,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore92 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

HT 135 emondor pe benzină: puternic şi eficient

Fiind cel mai puternic emondor de înălțime, pe benzină, din gama STIHL, HT 135 este ideal pentru întreținerea  profesională a copacilor în livezi și municipalități. Cu acest emondor de înălțime puteți îndepărta ramurile, lemnul mort sau daunele provocate de furtună și, de asemenea, puteți tăia pomii fructiferi ușor și eficient. Motorul cu cuplu mare STIHL 4-MIX®  produce emisii reduse. Pompa de combustibil manuală și  decompresias automată permit pornirea mai rapidă a motorului cu mai puțin efort. Grație transmisiei ușoare și robuste din magneziu,  puteți lucra fără efort în timpul unor perioade mai lungi de utilizare. STIHL HT 135 este sigur și confortabil de utilizat, deoarece toate elementele de control al motorului sunt integrate în  mânerul multifuncțional, folosit cu o singură mână.  Tija telescopică profesională este rigidă și, prin urmare, potrivită pentru o utilizare precisă. Acesta poate fi ușor reglată la diferite înălțimi de lucru cu ajutorul mecanismului de reglare rapidă  și poate fi, de asemenea, retractat pentru transport. Emondorul de înălțime STIHL HT 135 are  o lungime totală de 270cm până la 390cm. Acest lucru înseamnă că puteți  tăia cu ușurință chiar și ramuri mai înalte de până la 5 m înălțime. Un cârlig de crengi este atașat la carcasa robustă din magneziu, pe care îl puteți folosi ca pe un cârlig practic de scuturare și impact.  Eliminarea laterală a așchiilor reduce riscul de înfundare. Capacul pinionului cu bară de direcționare este utilizat pentru poziționarea exactă a şinei de emondor în tăieri precise. Se fixează cu o piuliță anti-pierdere. Puteți utiliza emondorul de înălțime pe benzină STIHL HT 135 cu un lanț de motoferăstrău 1/4" P, de exemplu cu lanțul de motoferăstrău STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1.1 mm  pentru o performanță maximă de tăiere. Pentru a face lucrul cu HT 135 și mai plăcut, hamul  ergonomic, căptușit, asigură o mai bună distribuție a greutății. De asemenea, dispune de sistemul anti-vibrații  STIHL  pentru a detensiona mușchii și articulațiile.

sfaturi utile