3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Cilindree31 cm³
Putere1,05 kW
Greutate7,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore92 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Emondor pe benzină HT 105: utilizare versatilă cu ajustare rapidă a înălțimii

Emondorul de înălțime, pe benzină, STIHL HT 105 este ideal pentru întreținerea  profesională a copacilor în livezi și municipalități. Cu acest emondor de înălțime puternic, puteți îndepărta ușor și eficient lemnul mort, ramurile sau daunele provocate de furtună și, de asemenea, puteți tăia pomii fructiferi. Motorul său STIHL 4-MIX® nu este doar puternic, ci și cu emisii reduse. Pompa manuală de combustibil  în combinație cu descompresia automată asigură o  pornire rapidă și convenabilă a motorului. Transmisia ușoară, dar robustă, din magneziu, susține lucrul fără efort în timpul perioadelor mai lungi de utilizare. STIHL HT 105 este sigur și confortabil de utilizat, deoarece toate elementele de control al motorului sunt ușor accesibile prin intermediul mânerului multifuncțional, folosit cu o singură mână. Tija telescopică profesională este rigidă și, prin urmare, potrivită pentru o utilizare precisă. Acesta poate fi ușor reglată la diferite înălțimi de lucru cu ajutorul mecanismului de reglare rapidă  și poate fi, de asemenea, retractat pentru transport. HT 105 are o lungime totală cuprinsă între 270 cm și 390 cm. Crengile de până la 5 m înălțime pot fi tăiate cu ușurință. Un cârlig de crengi  este atașat la carcasa robustă din magneziu, pe care îl puteți folosi ca pe un cârlig practic de scuturare și impact. Riscul de înfundare este redus prin eliminarea laterală a așchiilor. Capacul pinionului cu bară de direcționare este utilizat pentru poziționarea exactă a şinei de emondor în tăieri precise. Se fixează cu o piuliță anti-pierdere. Pentru o performanță maximă de tăiere, puteți folosi emondorul de înălțime pe benzină STIHL HT 105 cu un lanț de motoferăstrău 1/4" P, de exemplu cu lanțul de motoferăstrău STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) de 1,1 mm. Hamul ergonomic, căptușit  asigură o mai bună distribuție a greutății atunci când lucrați cu STIHL HT 105. Sistemul anti-vibrații  STIHL vă detensionează mușchii și articulațiile.

sfaturi utile