2.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree27 cm³
Conținutul recipientului10 dm³
Greutate7,8 kg
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 1)
Nivelul puterii sonore104 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Atomizor pe benzină SR 200: un utilaj portabil pentru lucrul în terenuri dificile

Atomizorul pe benzină STIHL SR 200 este ideal pentru agricultori, pomicultori și viticultori pentru a o folosi la pulverizarea lichidelor. Mânerul multifuncțional, folosit cu o singură mână al STIHL SR  200 vă permite să controlați în mod convenabil atât motorul STIHL 2-MIX cât și supapa de alimentare cu agent de pulverizare, cu o singură mână. Funcția de pornire ușoară înseamnă că motorul poate fi pornit rapid la rece datorită logicii de pornire cu operare unică a starterului și utilizării pompei manuale de combustibil. Motorul pe benzină antrenează ventilatorul astfel încât fluxul de aer generat agită frunzele arbuștilor și ale copacilor mai mici și le pulverizează uniform până la o înălțime de 2,5 m. Deflectorul conic, de deviaţie și de dublă deviaţie, furnizate standard vă permit reglarea formei și direcției jetului de pulverizare. Rezervorul de pulverizare transparent de 10 litri are o deschidere mare de umplere și un capac cu mânere turnate. Aceste caracteristici facilitează umplerea atomizorului pe benzină STIHL SR 200. Deversările sunt prevenite de un colier de protecție de pe recipient, care asigură faptul că perna din spate nu intră în contact cu lichidul. Atomizorul cu rucsac are un design compact, cântărește 7,8 kg și este echipat cu un sistem de transport confortabil. Curelele de înaltă calitate și plăcile de spate, conturate, ale STIHL SR 200 se adaptează la forma corpului dumneavoastră. Sistemul anti-vibrații STIHL  vă protejează mușchii și articulațiile în timpul utilizării. Oferim o gamă de accesorii opționale care pot fi atașate cu ușurință la atomizorul SR 200, cum ar fi centura de șold STIHL. Deosebit de util: setul de accesorii pentru pompa de presiune STIHL vă permite să obțineți o cantitate constantă de aplicare în fiecare poziție a lancei de pulverizare, indiferent de diferența de înălțime dintre duză și nivelul lichidului din recipient. Acest accesoriu practic asigură, de asemenea, o amestecare excelentă a lichidului printr-o circulație constantă. Datorită presiunii mai mari, setul de accesorii pentru pompa de presiune poate fi folosit și pentru a crea aburi de pulverizare mai fini.
SR 200

sfaturi utile