599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

SG 71 pulverizator portabil: robust și confortabil

Principalul pulverizator manual de grădină STIHL SG 71 se caracterizează prin designul său robust și rezervorul mare, de 18 l de agent de pulverizare, transparent,  pentru o utilizare  profesională pe suprafețe mari de cultură. Pulverizatorul cu rucsac este prevăzut cu un sistem de transport  particular convenabil pentru o utilizare confortabilă pe perioade mai lungi de timp. Acest ham poate fi atașat în două poziții diferite pentru o adaptare optimă la dimensiunea utilizatorului. Placa de spate conturată vă sprijină confortul atunci când lucrați cu pompa de stropit STIHL SG 71. Pompa internă, care este protejată în mod fiabil împotriva deteriorării, contribuie la o durată lungă de viață a dispozitivului. Pulverizatorul de grădină SG 71 de la STIHL dispune de  o ieșire centrală pentru furtun  pe recipient. Deoarece maneta pompei poate fi montată pe dreapta sau pe stânga, pulverizatorul este la fel de potrivit pentru  utilizatorii dreptaci sau stângaci. Supapa de închidere ergonomică cu manometru vă permite să lucrați cu precizie. Capacul pulverizatorului sub presiune STIHL SG 71 conține 3 cupe de măsurare pentru o dozare rapidă. Pentru transport și depozitare, puteți depozita lancea de pulverizare în suportul integrat pentru aceasta. Pentru operaţiuni specializate, puteți înlocui duza standard conică din alamă cu alte duze specializate de înaltă calitate, de exemplu, o duză conică completă pentru dozare fină. De asemenea, puteți adapta pulverizatorul de plante STIHL SG 71 pentru a se potrivi altor aplicații, de exemplu prin extinderea continuă a zonei de lucru cu ajutorul tubului telescopic opțional.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Shutoff  SG 21
SUPAPĂ DE ÎNCHIDERE ROBUSTĂ
Carry handle
MÂNER DE TRANSPORT

Service și sfaturi utile