149,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Pulverizator SG 21: ideal pentru balcoane și grădini

Pulverizatorul manual de grădină STIHL SG 21 este potrivit pentru utilizatorii privați pentru a aplica pesticide sau îngrășăminte pe plantele de pe balcon sau din grădină. Duza conică din alamă, inclusă în dotarea standard, distribuie lichidul respectiv cu precizie, permițându-vă astfel să vă concentrați chiar și pe părți individuale ale plantelor cu produse de protecție a plantelor. Filtrul pulverizatorului STIHL SG 21 poate fi curățat cu ușurință la schimbarea duzei. Pentru a opri pulverizarea, închideți pur și simplu supapa de închidere ergonomică de pe furtunul de 1,3 m cu ajutorul manetei mari. De asemenea, pulverizatorul este dotat cu un toc pentru depozitarea lăncii. STIHL SG 21 are o capacitate a rezervorului de 3 litri. De asemenea, puteți combina pulverizatorul de plante SG 21 cu o protecție opțională STIHL pentru a preveni ca lichidul să fie purtat de vânt în timp ce lucrați. Oferim o gamă de accesorii suplimentare, cum ar fi duza dublă STIHL opțională, pentru a vă ajuta să efectuați îngrijirea plantelor și mai versatilă.
SG 21

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Shutoff  SG 21
SUPAPĂ DE ÎNCHIDERE ROBUSTĂ

Service și sfaturi utile