799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Subpresiune maximă210 mbar
Debit volumic3600 l/min
Tensiune de reţea230 V/1 PH/50 Hz

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspiratorul electric SE 62 pentru aspirare suprafeţe umede și uscate: îndepărtează în mod fiabil murdăria și lichidele

Aspiratorul electric STIHL SE 62 cu funcționare umedă și uscată este un instrument de curățare compact și versatil pentru activități de curățare profesionale în ateliere, servicii de curățenie și medii industriale. Aspiratorul industrial colectează praf, murdărie și lichide atât la interior, cât și la exterior. Chiar și praful greu accesibil poate fi îndepărtat dintre rosturi și colțuri cu ajutorul funcției de suflare. Pentru a trece la suflare, tubul de aspirație trebuie doar să fie comutat pe racordul de evacuare a aerului. Tubul de mână este ușor de conectat prin intermediul unui cuplaj cu eliberare rapidă. Datorită duzei interschimbabile combinate pentru podea STIHL, duzei universale de aspirare STIHL și duzei pentru rosturi STIHL, care sunt furnizate standard cu STIHL SE 62, sunteți  echipat pentru o gamă largă de aplicații. Murdăria este colectată într-un recipient de 20 de litri și este trecută suplimentar printr-un filtru. Un sistem de filtrare multiplă format dintr-un element de filtrare din hârtie și un sac de filtrare din fleece este integrat ca standard pentru o întreținere ușoară și pentru a asigura o forță de aspirare constant ridicată. Pentru a curăța filtrul, tot ce trebuie să faceți este să închideți duza de admisie de la capătul furtunului de aspirare și să apăsați un buton pentru a începe curățarea filtrului. Accesoriile opționale ale aspiratorului SE 62 cu aspirare uscată și umedă îi extind gama de funcții pentru o serie de aplicații. De exemplu, setul auto STIHL este adaptat pentru curățarea unei game de suprafețe din vehicule.
SE 62

sfaturi utile