519,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Puterea consumată1400 kW
Subpresiune maximă210 mbar
Debit volumic3600 l/min
Greutate5,4 kg
Nivelul presiunii sonore73 dB(A)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspiratorul electric SE 33 pentru aspirare în sistem umed și uscat: flexibil în utilizare cu performanțe ridicate

Aspiratorul compact SE 33 pentru aspirare umedă și uscată curăță fără efort casele, pivnițele sau mașinile. În acest scop, performanța și confortul acestui utilaj au fost combinate în mod optim. Datorită puterii ridicate de 1,4 kW, SE 33 generează suficientă putere de aspirare pentru numeroase scopuri de curățare. Cu furtunul de aspirare lung de 2 m și tubul de aspirare compus din două părți, puteți ajunge chiar și în cele mai dificile colțuri fără a fi nevoie să vă schimbați frecvent poziția. Murdăria și praful greu accesibile pot fi îndepărtate cu ușurință din colțuri sau de sub obiecte folosind funcția de suflare. Pentru a face acest lucru, conectați pur și simplu furtunul de aspirare la conexiunea de aer. Puterea mare de aspirare poate fi folosită atât pentru aspirarea umedă, cât și pentru cea uscată și poate fi  schimbată în mod flexibil între aplicații cu ajutorul duzei de pardoseală, comutabile. Accesoriile de înaltă calitate, cum ar fi un filtru PET, o duză plată și o duză de pardoseală, sunt deja incluse în echipamentul standard. SE 33 este compatibil cu Smart Connector 1.0. Acest lucru vă permite să conectați în rețea dispozitive, să primiți asistență din partea utilizatorului sau să analizați date. Datorită designului său compact și a  depozitului de accesorii integrat , aspiratorul SE 33 uscat și umed poate fi depozitat pentru a economisi spațiu.
SE 33

sfaturi utile