2.239,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Puterea consumată1500 kW
Subpresiune maximă250 mbar
Debit volumic3600 l/min
Greutate12,3 kg
Nivelul presiunii sonore62 dB(A)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspirator electric 122 E: lucru fără praf datorită funcției de cuplare automată pentru scule electrice

Aspiratorul electric STIHL SE 122 E pentru aspirare uscată și umedă este deosebit de potrivit pentru utilizarea profesională în ateliere și întreprinderi industriale. Acest aspirator industrial curăță praful și murdăria, precum și așchiile și lichidele. Mânerul din oțel inoxidabil cu cuplare rapidă sprijină montarea sau îndepărtarea rapidă a furtunului de aspirare de 3 m. STIHL SE 122 E este dotat cu duza interschimbabilă de aspirație pentru pardoseală STIHL, duza universală de aspirare STIHL și duza pentru spaţii înguste STIHL ca dotări standard. Aspirația automată integrată cu funcție de pornire automată poate fi utilizată cu unelte electrice externe conectate prin intermediul unei prize. Apoi, aspiratorul se va porni și opri automat în același timp cu unealta electrică conectată, astfel încât, de exemplu, praful din timpul operaţiunii de găurire este îndepărtat imediat. Pornirea lină, controlul vitezei pentru reglarea variabilă a puterii de aspirare susțin funcționarea confortabilă.  Roțile pivotante cu frâne de blocare  asigură mobilitate și siguranță. STIHL SE 122 E dispune de un sistem de filtrare multiplă format dintr-un element de filtrare din hârtie și un sac de filtrare din fleece ca dotare standard, pentru o întreținere ușoară și  o putere de aspirare constant ridicată. Pentru a curăța filtrul, tot ce trebuie să faceți este să închideți duza de admisie de la capătul furtunului de aspirare și să apăsați un buton pentru a începe curățarea filtrului. Puteți depozita duzele și furtunul de aspirare compact  în cutia practică de accesorii integrată de pe aspiratorul industrial SE 122 E. Puteți adapta SE 122 E de la STIHL pentru alte operaţiuni speciale folosind accesorii opționale, cum ar fi setul pentru murdărie grosieră STIHL.
SE 122 E

sfaturi utile