255,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Tubul de aspirare cu manşon de cuplaj: conectează rapid furtunul de aspirare al aspiratorului industrial la tubul de aspirare

Tubul de aspirare cu manşon STIHL facilitează conectarea sau scoaterea furtunului de aspirare din tubul de aspirare al aspiratorului electric STIHL pentru aspirare uscată și umedă. Datorită cuplajului cu eliberare rapidă, tubul de aspirație poate fi conectat sau deconectat rapid de la mâner fără a utiliza unelte. Furtunul de aspirare este fixat pe mâner prin manșon. Tubul curbat din oțel inoxidabil, cu un diametru de 36 mm, este foarte util pentru curățarea colțurilor sau a altor locuri greu accesibile.

Tubul de aspirare cu manșon este potrivit pentru utilizarea cu următoarele aspiratoare electrice STIHL cu aspirare uscată și umedă:

STIHL SE 122 

STIHL SE 122 E

Tubul de aspirare cu manșon STIHL este, de asemenea, compatibil cu următoarele aspiratoare electrice umede și uscate scoase din uz: STIHL SE 50, STIHL SE 80, STIHL SE 90, STIHL SE 100, STIHL SE 120, STIHL SE 121 și STIHL SE 121 E.

sfaturi utile