481,20 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Prelungire STIHL GTA 26: Pentru o rază de acțiune suplimentară cu motoferăstrăul dvs. multifuncțional de grădină.

Cu tija de prelungire STIHL GTA 26, puteți extinde în mod convenabil raza de acțiune a motoferăstrăului multifuncţional cu acumulator STIHL GTA 26, pentru a lucra în grădina dvs. Aceasta vă permite să ajungeți la ramuri mai îndepărtate. 

Un tub de mâner lung, ca al doilea punct de prindere, permite o prindere ergonomică cu ambele mâini, permițându-vă să vă ghidați GTA 26 în mod ferm și sigur cu ajutorul extensiei. Dispunerea mânerului și prinderea moale asigură o aderență bună atunci când tăiați în locuri greu accesibile, cum ar fi ramurile înalte. 

O curbură în extensie înseamnă că utilajul este în linie cu arborele, ceea ce împiedică răsturnarea acestuia în timpul lucrului. Extensia STIHL GTA 26 de 1,5 m lungime este fabricată din aluminiu ușor și stabil. Cântărește doar 1,3 kg, ceea ce vă permite să lucrați fără efort cu STIHL GTA 26. Puteți să introduceți sau să scoateți cu ușurință în tijă motoferăstrăul multifuncţional cu acumulator, fără unelte.

sfaturi utile