679,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Sistem portabil AR L: Lucru eficient și eficient pentru spate

Sistemul portabil STIHL AR L ușurează munca cu acumulatori litiu-ion pentru profesioniști. Puteți atașa acumulatorul de rucsacul sistemului portabil STIHL AR L fără a fi nevoie de unelte. Curelele de umăr ale sistemului portabil STIHL AR L au o căptușeală moale și trei setări de lungime disponibile , astfel încât să le puteți ajusta la înălțimea dumneavoastră. Cureaua de șold este mobilă, ceea ce înseamnă că o utilizare prietenoasă cu spatele este susținută de o bună distribuție a greutății acumulatorului pentru rucsac. Placa de spate cu ventilație optimizată face ca acest accesoriu să fie foarte confortabil la lucru.

Transferul de energie către utilajul cu acumulator STIHL are loc prin intermediul unui cablu de conectare STIHL pentru acumulatori AR L și, opțional, prin intermediul unui adaptor STIHL AP.

Sistemul portabil STIHL AR L este potrivit pentru acumulatorii STIHL AR 2000 L și STIHL AR 3000 L.

Tragsystem AR

sfaturi utile