372,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Coeficient de izolare31 dB
Valoare H35 dB
Valoare M29 dB
Valoare L19 dB

Protecție pentru față și urechi DYNAMIC GPA: vizibilitate sporită și siguranță sporită

Protecția pentru față și urechi STIHL DYNAMIC GPA vă protejează în timpul muncii solicitante. Viziera mărită a DYNAMIC GPA permite un câmp vizual extins și, prin urmare, o foarte bună vedere de ansamblu. Banda de cap ușor căptușită de la această protecție pentru față și urechi STIHL asigură o purtare confortabilă. Apărătoarele de urechi integrate protejează eficient împotriva emisiilor sonore puternice, iar protecția frontală vă protejează și împotriva așchiilor și pietrelor mici care zboară. Protecția pentru față și urechi STIHL DYNAMIC GPA dispune de o vizieră din plasă de nailon (poliamidă PA).

Protecția ochilor (ochelari de protecție în conformitate cu cerința de siguranță EN 166) trebuie purtată în plus atunci când se lucrează cu motocoase,  suflante de frunze, atomizoare și motodebitatoare.

Informații suplimentare:

Protecția urechilor: SNR 31 (H: 35, M: 29, L: 19).
Cerințe de siguranță: EN 352, EN 1731
Vă rugăm să respectați și instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al utilajului STIHL.

Gesichts-/Gehörschutz kurz, Nylongitter

sfaturi utile