16,60 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Set cuţite din plastic pentru PolyCut 2-2 și PolyCut 3-2 ca piese de schimb: Îngrijirea eficientă a marginilor gazonului

Acest set de lame din plastic pentru capul de cosit PolyCut 2-2  și capul de cosit PolyCut 3-2  este format din  12 unelte de tăiere de înaltă calitate. Acest set este ideal pentru  aplicații intensive ale capului de cosit. Aceste lame de schimb fac extrem de eficientă  tăierea ierbii de înălțime medie și întreținere marginilor gazonului. Schimbarea uneltelor de tăiere la motocoase  este deosebit de rapidă și ușoară. Nu aveți nevoie de  nicio unealtă  pentru a face acest lucru. Aflați cum să faceți acest lucru în tutorialul video.
plastic blades for PolyCut 2-2

sfaturi utile