45,40 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit pentru foarfecile de tuns gard viu pe benzină: Mențineți fiabilitatea prin întreținere proactivă și periodică

Puteți utiliza Kitul de service 46 pentru a efectua lucrări simple de întreținere pentru a asigura o durată lungă de viață pentru foarfeca dvs. de tuns gard viu pe benzină STIHL. Sarcinile de întreținere standard regulate, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și de combustibil și înlocuirea bujiilor, pot fi de obicei efectuate rapid și contribuie la prelungirea duratei de funcționare a motorului. Acest lucru înseamnă că puteți lucra întotdeauna în mod fiabil și vă puteți aștepta la performanțe optime de la foarfeca dvs. de tuns gard viu. Kitul de service 46 de la STIHL pentru HS 45 (cu motor STIHL 2-MIX)  include următoarele componente pentru operaţiunile standard de întreținere: filtrul de aer din fleece, bujia, filtrul de combustibil. Notă: Kitul de service 46 poate fi utilizat numai pentru modelul HS 45 cu motor STIHL 2-MIX. Pentru a selecta kitul de service corect, vă rugăm să rețineți că bujia instalată pe foarfeca de tuns gard viu trebuie să aibă dimensiunea filetului M10. Filtrul din fleece STIHL oferă  o calitate bună a filtrării într-o gamă de condiții de funcționare. Particulele grosiere de murdărie sunt prinse la suprafață, în timp ce particulele fine de murdărie sunt prinse în interiorul filtrului. Acesta protejează în mod fiabil motorul foarfecii dvs. de tuns gard viu împotriva pătrunderii prafului abraziv, ajutând la menținerea performanțelor și la menținerea unui consum redus de combustibil și asigurându-vă că puteți continua să porniți utilajul fără dificultate. Filtrul de combustibil asigură că nicio particulă străină nu poate pătrunde în motor prin intermediul combustibilului. Înlocuirea regulată a acestei componente va proteja motorul și va susține o durată lungă de viață. De asemenea, se recomandă înlocuirea regulată a bujiei de aprindere  pentru a menține performanța și a asigura o combustie curată și continuă în motor. Când înlocuiți filtrul de aer și bujia de aprindere, cel mai bine este să folosiți cheia combinată furnizată odată cu foarfeca de tuns gard viu STIHL HS 45. În ambalajul kitului de service este inclus un cârlig cartonat, care poate fi utilizat pentru a scoate și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil. Nu aveți nevoie de unelte suplimentare pentru a face acest lucru.
Service Kit 46

sfaturi utile