107,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 39 pentru suflante pe benzină BR 500, BR 550, BR 600 și BR 700: Întreținere periodică pentru o durată de viață mai mare

Suflanta dvs. cu rucsac, pe benzină STIHL este cu atât mai eficientă cu cât performanța deplină este garantată. Pentru a menține fiabilitatea utilajului, trebuie să realizaţi o întreținere proactivă și regulată a acestuia. Operaţiunile simple de întreținere pot fi de obicei efectuate rapid cu ajutorul componentelor Kitului de service 39 și vor contribui la prelungirea duratei de viață a utilajului. STIHL Service Kit 39 pentru BR 500, BR 550, BR 600 şi BR 700  include următoarele componente pentru operaţiuni de întreținere standard: filtrul de aer din hârtie, bujia, filtru de combustibil. Viabilitatea îndelungată a filtrelor de aer STIHL vă va asigura că vă puteți bucura de utilizarea utilajului pentru o perioadă lungă de timp. În plus, filtrele de hârtie STIHL sunt rezistente la stropire datorită suprafețelor lor acoperite. Filtrele curate cresc performanța motorului, reduc consumul de combustibil și facilitează pornirea utilajului. Prin înlocuirea regulată a filtrului de aer din hârtie, motorul suflantei este protejat în mod fiabil împotriva prafului abraziv. Performanța este menținută, consumul rămâne scăzut și puteți continua să porniți cu ușurință utilajul pe benzină. De asemenea, trebuie să fiți atenţi la filtrul de combustibil pentru a vă asigura că nicio particulă străină nu poate ajunge în motor prin combustibil. Înlocuirea regulată a acestei componente protejează motorul și asigură o durată îndelungată de viață. Înlocuirea bujiei este, de asemenea, recomandată pentru a asigura o combustie curată în motor și performanțe optime ale utilajului dumneavoastră. Nu aveți nevoie de unelte suplimentare pentru a efectua aceste operaţiuni standard de întreținere. Pentru a schimba filtrul de aer și bujia, puteți folosi cheia combinată furnizată cu suflanta cu rucsac. Un cârlig cartonat este inclus în ambalajul kitului de service pentru a îndepărta filtrul de combustibil.
Service Kit 39

sfaturi utile