80,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 37 pentru suflantele pe benzină BG 86 și aspiratoarele cu tocător SH 86: Întreținere periodică pentru o durată de viață mai mare

Suflanta sau aspiratorul cu tocător pe benzină STIHL sunt cu atât mai eficiente cu cât performanța deplină este garantată. Pentru a menține fiabilitatea acestora trebuie să realizaţi operaţiunile de întreţinere în mod proactiv și regulat. Operaţiunile simple de întreținere pot fi, de obicei, efectuate rapid cu ajutorul componentelor Kitului de service 37 și vor contribui la prelungirea duratei de viață a utilajului. STIHL Kit de service 37 pentru BG 86 (număr articol 290871694) și SH 86  (număr articol 291051831) include următoarele componente pentru întreținerea standard: filtrul de aer HD2, bujia, filtrul de combustibil. Filtrul de aer HD2 este adecvat pentru toate condițiile de funcționare și, prin urmare, poate fi utilizat în mod universal. Datorită porilor săi fini, acesta oferă o calitate foarte ridicată a filtrului, filtrând chiar și cea mai fină murdărie din aerul de admisie.  Înlocuirea filtrului HD2 protejează în mod fiabil motorul împotriva prafului abraziv.  Ajutând la menținerea performanței și la menținerea unui consum redus de combustibil, vă asigurați că puteți continua să porniți fără dificultate utilajul pe benzină. De asemenea, ar trebui să păstrați sub observație filtrul de combustibil  pentru a vă asigura că nicio particulă străină nu poate pătrunde în motor prin combustibil. Înlocuirea regulată a acestei componente protejează motorul și asigură o durată îndelungată de viață. Înlocuirea bujiei este, de asemenea, recomandată pentru a asigura  combustie curată în motor și performanțe optime pentru utilajul dvs. Puteți utiliza cheia combinată pentru a schimba filtrul de aer și bujia. În plus, un cârlig cartonat este inclus  în ambalajul kitului de service în sine, care poate fi folosit pentru a îndepărta și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil.
Service Kit 37

sfaturi utile