48,60 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 36 pentru diverse suflante și aspiratoare cu tocător: Întreținere regulată pentru o durată de viață mai mare

Suflanta şi aspiratorul cu tocător STIHL pe benzină sunt cu atât mai eficiente, cu cât este garantată performanța deplină. Pentru a menține fiabilitatea utilajului dvs, trebuie să realizaţi mentenanţa acestora în mod proactiv și regulat. Sarcinile simple de întreținere pot fi de obicei efectuate rapid cu ajutorul componentelor Kitului de service 36 și vor contribui la prelungirea duratei de viață a utilajului. Kit-ul de service STIHL 36 pentru BG 56, BG 66, BG 86  (număr articol 290821925), SH 56 și SH 86 (număr articol > 290657469), precum și BR 200 și SR 200 include următoarele componente pentru întreținere standard: filtrul de fleece, bujie, filtru de combustibil. Filtrul de fleece STIHL oferă o calitate bună a filtrării într-o gamă largă de condiții de funcționare. Particulele grosiere de murdărie sunt prinse la suprafață, în timp ce particulele fine de murdărie sunt prinse în interiorul filtrului. Acesta protejează în mod fiabil motorul împotriva pătrunderii prafului abraziv. Performanța este menținută și consumul de combustibil este menținut la un nivel scăzut, asigurându-vă că puteți continua să porniți utilajul fără dificultate. De asemenea, ar trebui să fiți atent la filtrul de combustibil pentru a vă asigura că nicio particulă străină nu poate ajunge în motor prin combustibil. Înlocuirea regulată a acestei componente protejează motorul și asigură o durată îndelungată de viață. Înlocuirea bujiei este, de asemenea, recomandată pentru a asigura o combustie curată în motor și performanțe optime pentru utilajul dvs. Puteți utiliza cheia combinată livrată odată cu utilajul pentru a schimba filtrul de aer și bujia. În plus, un  cârlig cartonat este inclus  în ambalajul kitului de service în sine, care poate fi folosit pentru a îndepărta și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil.
Service Kit 36

sfaturi utile