123,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 35 pentru motodebitatoarele pe benzină TS 410, TS 420 și TS 440: Performanță fiabilă constantă prin întreținere proactivă și cu regularitate

Kit-ul de service 35 pentru motodebitatoare pe benzină STIHL oferă tot ce aveți nevoie pentru a efectua singur lucrări simple de întreținere utilajului dvs. Întreținerea proactivă și regulată crește durata de viață a motodebitatorului dumneavoastră. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că motodebitatorul dumneavoastră funcționează întotdeauna în mod fiabil și oferă performanțe optime. STIHL Service Kit 35 pentru TS 410, TS 420 și TS 440 include următoarele componente pentru operaţiuni de întreținere standard: filtrul de aer din hârtie, prefiltru, bujie, filtrul de combustibil. Viabilitatea îndelungată a filtrelor de aer STIHL vă va asigura că vă puteți bucura de utilizarea utilajului pentru o perioadă lungă de timp. Deoarece filtrele curate cresc performanța motorului, reduc consumul de combustibil și facilitează pornirea utilajului, este important să înlocuiți filtrul de aer în mod regulat. De asemenea, este important  să verificați regulat bujia și să o înlocuiți dacă este necesar. Filtrul de combustibil filtrează particulele străine din combustibil pentru ca acestea să nu pătrundă în motor. Prin urmare, înlocuirea regulată  a acestui filtru crește durata de viață a motorului. Filtrul de aer și bujia pot fi schimbate rapid și ușor cu ajutorul cheii combinate furnizate împreună cu utilajul dvs. STIHL. Cârligul cartonat inclus în ambalajul kitului de service poate fi utilizat pentru a înlocui convenabil filtrul de combustibil. Nu aveți nevoie de nicio unealtă suplimentară pentru această operațiune.
Service Kit für TS 410, 420

sfaturi utile