98,50 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Kit de service pentru diverse modele de motoferăstraie pe benzină: Întreținerea proactivă și cu regularitate crește durata de viață

Kit-ul de service STIHL 3 pentru motoferăstraiele pe benzină  poate fi folosit pentru a efectua pe cont propriu lucrări simple de întreținere a motoferăstrăului dumneavoastră. Măsurile proactive și regulate de întreținere standard, cum ar fi înlocuirea filtrului de aer, a filtrului de combustibil și a bujiei de aprindere, ajută la creșterea duratei de viață a motoferăstrăului dumneavoastră  Acest lucru vă va permite să protejați componentele și piesele utilajului de murdărie și deteriorări și să vă asigurați că motorul motoferăstrăului dumneavoastră funcționează întotdeauna în mod fiabil și oferă performanțe optime. Kitul de Service 3 de la STIHL pentru modelele MS 440, MS 460, MS 640, MS 650, MS 660, MS 780 și MS 880  include următoarele componente pentru operaţiuni de întreținere standard: filtrul de aer HD2, bujia, filtrul de combustibil. Filtrul de aer STIHL HD2 este adecvat pentru toate condițiile de funcționare și, prin urmare, poate fi utilizat în mod universal. Datorită porilor săi fini, acesta oferă o calitate foarte bună a filtrului, filtrând chiar și cea mai fină murdărie din aerul de admisie. Înlocuirea filtrului HD2 protejează în mod fiabil motoferăstrăul dvs. împotriva pătrunderii prafului abraziv, ajutând la menținerea performanțelor și a unui consum redus de combustibil și asigurându-vă că puteți continua să porniți motoferăstrăul STIHL fără dificultate. De asemenea, este recomandabil să înlocuiți regulat bujia pentru a menține performanțele. Aceasta este baza pentru o combustie curată în motor. Filtrul de combustibil păstrează combustibilul fără particule străine și nu le permite să intre în motor. Acest lucru protejează motorul și asigură o longevitate sporită. De asemenea, filtrul de combustibil trebuie înlocuit în mod regulat pentru a funcționa în mod fiabil. Când înlocuiți filtrul de aer și bujia, cel mai bine este să folosiți cheia combinată furnizată împreună cu motoferăstrăul dumneavoastră STIHL. În ambalajul kitului de service este inclus un cârlig cartonat, care poate fi utilizat pentru a scoate și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil. Nu aveți nevoie de nicio unealtă suplimentară pentru această operațiune.
Service Kit 3

sfaturi utile