45,40 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 25 pentru foarfeca de tuns gard viu pe benzină HS 45: Mențineți fiabilitatea prin întreținere proactivă și cu regularitate

Puteți efectua singuri lucrări simple de întreținere folosind Kitul de service 25 pentru a susține longevitatea foarfecii dvs. de tuns gard viu pe benzină STIHL. Sarcinile de întreținere standard regulate, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și de combustibil și înlocuirea bujiilor, pot fi de obicei efectuate rapid și contribuie la prelungirea duratei de funcționare a motorului. Acest lucru înseamnă că puteți lucra întotdeauna în mod fiabil și la performanțe optime cu foarfeca de tuns gard viu. Kitul de service STIHL 25 pentru foarfeca de tuns gard viu, pe benzină STIHL HS 45 (nu 2-MIX) include următoarele componente pentru operaţiuni standard de întreținere: filtrul de aer din fleece, bujia, filtrul de combustibil. Filtrul din fleece STIHL oferă  o calitate bună a filtrului într-o gamă de condiții de funcționare . Particulele grosiere de murdărie sunt prinse la suprafață, în timp ce particulele fine de murdărie sunt prinse în interiorul filtrului. Acesta protejează în mod fiabil motorul împotriva pătrunderii prafului abraziv, ajutând la menținerea performanțelor și la menținerea unui consum redus de combustibil și vă asigură că puteți continua să porniți utilajul fără dificultate. Filtrul de combustibil asigură faptul că nicio particulă străină nu pătrunde în motor prin intermediul combustibilului. Înlocuirea regulată a acestei componente protejează motorul și asigură o durată îndelungată de viață. De asemenea, este recomandabil să înlocuiți bujia în mod regulat  pentru a menține performanțele și a asigura o combustie curată continuă în motor. Când efectuați întreținerea filtrului de aer și a bujiei, este mai bine să folosiți cheia combinată  furnizată împreună cu utilajul de tuns gard viu STIHL. În cutia kitului de service este inclus un cârlig cartonat, care poate fi utilizat pentru a scoate și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil. Nu aveți nevoie de  nicio unealtă suplimentară pentru această operațiune.
Service Kit 25

sfaturi utile