67,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 19 pentru motoferăstraiele pe benzină MS 182 și MS 212: Întreținerea proactivă și în mod regulat crește durata de viață

Kit-ul de service STIHL 19 pentru motoferăstraiele pe benzină poate fi folosit pentru a efectua pe cont propriu lucrări simple de întreținere a motoferăstrăului dumneavoastră. Măsurile proactive și regulate de întreținere standard, cum ar fi înlocuirea filtrului de aer, a filtrului de combustibil și a bujiei de aprindere, ajută la creșterea duratei de viață a motoferăstrăului dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să protejați componentele și piesele utilajului de murdărie și deteriorări și să vă asigurați că motorul motoferăstrăului dumneavoastră funcționează întotdeauna în mod fiabil și oferă performanțe optime. Kit-ul de service STIHL 19 pentru modelele MS 182 și MS 212  include următoarele componente pentru întreținere standard: filtrul de aer cu fleece, bujia, filtrul de combustibil. Filtrul cu fleece STIHL oferă o calitate bună a filtrului într-o gamă de condiții de funcționare. Particulele grosiere de murdărie sunt prinse la suprafață, în timp ce particulele fine de murdărie sunt prinse în interiorul filtrului. Acest lucru protejează în mod fiabil motorul motoferăstrăului dvs. împotriva intrării prafului abraziv, ajutând la menținerea performanțelor și la menținerea unui consum redus de combustibil și asigurându-vă că puteți continua să porniți utilajul fără dificultate. De asemenea, este recomandabil să înlocuiți bujia în mod regulat pentru a menține performanța. Aceasta este baza pentru o combustie curată în motor.  Filtrul de combustibil păstrează combustibilul fără particule străine și nu le permite să intre în motor. Acest lucru protejează motorul și asigură o longevitate sporită. De asemenea, filtrul de combustibil trebuie înlocuit în mod regulat pentru a funcționa în mod fiabil. Când înlocuiți filtrul de aer și bujia, cel mai bine este să folosiți cheia combinată  furnizată împreună cu motoferăstrăul dumneavoastră STIHL. În ambalajul kitului de service este inclus un cârlig cartonat, care poate fi utilizat pentru a scoate și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil. Nu aveți nevoie de nicio unealtă suplimentară pentru această operațiune.
Service Kit 19

sfaturi utile